Υπόμνημα για ατελής χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι τέλος 2023 από την Εστίαση Θεσσαλονίκης

ladadika

Υπόμνημα για ατελής χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι τέλος 2023 από την Εστίαση Θεσσαλονίκης

Παράταση της ατελούς χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι το τέλος του 2023, ζητεί η ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Στην επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος Φιλοκώστας Γιάννης και ο γεν. γραμματέας Επιτροπίδης Μιχάλης, αναφέρεται:

Αξιότιμοι κύριοι,

“Με την παρούσα καταθέτουμε αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (Ν. 4611/2019) μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους. Πρόκειται για την επέκταση της παραχώρησης από τους δήμους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για ολόκληρο το έτος 2023.

Οι λόγοι που οδηγούν στην κατάθεση αυτού του αιτήματος είναι η οικονομική δυσπραγία, στην οποία βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια οι επιχειρήσεις μας, η οποία έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη λόγω της δυσβάστακτης επιβάρυνσης από το αυξημένο ενεργειακό κόστος και των πρωτοφανών πληθωριστικών πιέσεων στις τιμές των πρώτων υλών.

 

Ολοκληρώνοντας, εκ μέρους τόσο του Προέδρου της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών & Καφέ Μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, επιθυμούμε να λάβετε υπόψη σας την παρούσα επιστολή καθώς μοναδικό μας μέλημα είναι η πρόταση και η υπεράσπιση θέσεων που αποσκοπούν προς όφελος όλων και ειδικά αυτές τις στιγμές που η εστίαση πραγματικά το χρειάζεται. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ευελπιστούμε ότι οι αντίστοιχες ενέργειες θα ληφθούν από μέρους σας.

Η επιστολή απευθύνεται στους υπουργούς Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και στον πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ & ΓΣΕΒΕΕ Καββαθά Γιώργο.

 

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

_________

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ(Αίτηση Μέλους) ΔΩΡΕΑΝ κάνοντάς μας πιο ισχυρούς για να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας.

ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

Αριστοτέλους 3  Θεσσαλονίκη,  Τ.Κ. 544 53     Τηλ: 2310 943106  & 6983793454

 E-mail: enosiestcafebar@gmail.com      Website: https://www.enosiestcafebar.gr/

Spread the love
/ Χωρίς κατηγορία

About the Author