ΑΝΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  1. Home
  2. »
  3. Ελλάδα
  4. »
  5. ΑΝΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΑΝΟΔΟΣ
Address:
Λέοντος Σοφού 20, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Ελλάδα 54625
Description:

Μεγάλη προσφορά για την Ένωσή μας                                                     

ΑΝΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Λ. Σοφού 20, 4ος Όροφος
Τ.Κ.54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2311243227-8

 

 

 

 

 

Η Εταιρεία μας

Η «Άνοδος Εκπαιδευτική Συμβουλευτική» είναι ένας σύγχρονος και ιδιαίτερα δυναμικός Οργανισμός, ο οποίος εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Επαγγελματική Κατάρτιση και τη Συμβουλευτική.

Δημιουργήθηκε από ανώτατα στελέχη της Αγοράς με πολυετή εμπειρία σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημοσίων Σχέσεων, Πληροφορικής, Επιλογής Αξιολόγησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης, Επιδοτούμενων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Συστημάτων διαχείρισης Ποιότητας, ενώ εξυπηρετεί σήμερα ένα αξιόλογο και εκτενές πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα.

Το 2013 δημιούργησε ένα Υπερσύγχρονο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2με έδρα την Αθήνα το οποίο πιστοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ο οποίος αποτελεί Κρατικό Φορέα που διασφαλίζει την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών με όρους που είναι ενδεδειγμένοι και απαιτούνται τόσο από το Δημόσιο, όσο και από τον Ιδιωτικό Τομέα. Ο αριθμός μητρώου πιστοποίησης είναι 2000074.

Έχει πιστοποιηθεί σε όλα τα θεματικά πεδία κατάρτισης Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής, Τουριστικά & Παροχής Υπηρεσιών, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Υγείας & Πρόνοιας, Παιδαγωγικά, Αγροτικά, Τεχνικά & Μεταφορών.

 

 

 

 

 

 

Contact Information
Phone: 2311243227
Website:

Send message to listing owner

Send message to moderator