MONGO ASIA FOOD

  1. Home
  2. »
  3. MONGO ASIA FOOD
MONGO
Address:
Ιωάννη Κουσκουρα 7, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Description:

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τα MONGO Asian Food αποτελούν ένα γνήσιο εκφραστή της Ασιατικής κουζίνας, προφέροντας μια ποικιλία φιλοσοφημένων γαστρονομικών συνηθειών της Άπω Ανατολής!
Η κουζίνα των MONGO Asian Food στηρίζεται στο sushi, τα λαχανικά, το ρύζι, τα noodles αλλά και τα άπαχα κρεατικά όπως το μοσχάρι, το κοτόπουλο και η πάπια ενώ οι γευστικές προτάσεις της είναι ιδιαίτερα νόστιμες & υγιεινές αφού συνδυάζοντας τα πιο φρέσκα υλικά, αυτά μαγειρεύονται σε wok στον μικρότερο δυνατό χρόνο, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά τους.
Η επίσκεψη σας στα “Mongo Asian Food” στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσει μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία αφού επιλέγοντας ξεχωριστά τα συστατικά του πιάτου σας, από τον πλούσιο μπουφέ και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας θα μυηθείτε σε ψαγμένες αισθητικά γεύσεις χωρών με μεγάλη γαστρονομική κουλτούρα και φαντασία.
Mongo Asian Food λοιπόν και…απολαύστε τις πιο «must» και ισορροπημένες διατροφικά γεύσεις που προετοιμάζονται και μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια σας στις πιο προσιτές τιμές!

Contact Information
Phone: 2310256777
Website:

Send message to listing owner

Send message to moderator