Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στην ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΕΕΘ

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στην ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης

 

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε στα προβλήματα των πολύ μικρών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων  με ιδιαίτερη έμφαση στα τρέχοντα οξύτατα ζητήματα (φορολογικό, ασφαλιστικό, ρύθμιση οφειλών, διασύνδεση POS  – ταμειακών μηχανών, ακρίβεια κλπ), στις ενέργειες που έχουν γίνει στην κατεύθυνση της επίλυσης τους από την Πολιτεία και στις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Γιώργος Μουτσογιάννης επεσήμανε τις δύσκολες  συνθήκες που βιώνει ο κλάδος των επαγγελματιών και εμπόρων της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε την ανάγκη της σύνθεσης δυνάμεων και της ανάπτυξης συνεργασιών, με στόχο την επίλυση των  εκκρεμών ζητημάτων των επιχειρήσεων ενώ ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρασαββίδης χαρακτήρισε ως “επιτακτική” την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων από την Πολιτεία.

Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας έδωσαν εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της αυτοδιοίκησης, όπως οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης (ΝΔ), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (ΝΔ), Άννα Ευθυμίου (ΝΔ), Δημήτρης Κούβελας (ΝΔ), η εκπρόσωπος της βουλευτού Ράνιας Θρασκιά (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ) Αλεξάνδρα Λιακάκη και ο Δ/ντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Παπαδόπουλου Νικολάου (ΝΙΚΗ) Καρατσομπάνης Κων/νος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστος Μήττας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του δήμου Παύλου Μελά, Συλβάνα Καρασαββίδου και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και συλλόγων, όπως ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, Δ. Βαργιάμης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βιοτεχνικών σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), Ε. Βαλασίδης, ο πρόεδρος, Ν.Μήττας και ο νομικός σύμβουλος του ΙΝΚΑ, Π.Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας καταστηματαρχών κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), Σάββας Κεσίδης, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας κυλικειαρχών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, Στ. Λαζαρίδης.

Τυχερός αναδείχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπάρ νομού Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Φιλοκώστας, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

Απο την εστίαση Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι:

Φιλοκώστας Ιωάννης

Επιτροπίδης Μιχάλης

Χρυσάφης Αθανάσιος

Καρασαββίδης Παναγιώτης

 

 

_____________

ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ(Αίτηση Μέλους) ΔΩΡΕΑΝ κάνοντάς μας πιο ισχυρούς για να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας.

 

 

 

 

 

 

Αριστοτέλους 3  Θεσσαλονίκη,  Τ.Κ. 544 53     Τηλ: 2310 943106  & 6983793454

 E-mail: enosiestcafebar@gmail.com      Website: https://www.enosiestcafebar.gr/

Spread the love
/ Χωρίς κατηγορία

About the Author